Apple iPhone 7, какво знаем до момента?

iphone-7-possible-design

Официалното представяне на iPhone 7 наближава и с него се появяват първите изображения на предполагаемия дизайн на новото поколение iPhone. Нека разгледаме какво е известно до момента.

Слуховете около iPhone 7 са доста и са разнопосочни, но информацията, която се откроява до момента и звучи най-достоверно е, че с новия iPhone няма да видим коренно нов дизайн, а по-скоро ще видим леко променен iPhone 6S дизайн.

Материалите, използвани за корпуса на телефона ще бъдат същите. Възможно е дори размерите на телефона да не бъдат променени и ако този слух се окаже верен, вероятно от тук нататък Apple ще променят коренно дизайна на iPhone през 3 или 4 години вместо досегашните 2 години.

Основната промяна в дизайна на iPhone 7 ще бъде премахването на чертите по гърба на телефона, които представляват неговата антена. Лентите на антената ще бъдат разположени в горната и долната част на телефона, така че гърбът на телефона да придобие по-изчистен дизайн.

Сред останалите по-достоверни слухове се очертава слухът, че с новото поколение iPhone ще видим конфигурация с две камери, но ако този слух се окаже достоверен, по всичко личи, че това няма да бъде налично при iPhone 7, а по-скоро ще го видим при по-големия iPhone 7 Plus. Причината е, че снимките на iPhone 7 и изтеклите дизайни на калъфи за него показват дизайн с една камера.

Вградената памет на iPhone 7 се очаква да започва от 32GB и е възможно да стига до 256GB, което е добре за всички, които обичат да използват много приложения, да правят снимки и дълги видеоклипове, които заемат огромно пространство. Изглежда, че от Apple най-после са решили опцията за 16GB iPhone да не се предлага повече.

Възможно е с iPhone 7 да видим два говорителя в долната част на телефона, за разлика iPhone 6S, който има един говорител, разположен долу вдясно.

Разбира се, iPhone 7 ще работи с ново поколение iOS, като iOS 10 вероятно ще бъде обявен на събитие, което е планирано Apple за 13-ти юни. На него се очаква още да видим нов MacBook, нова операционна система за Mac и други. Предстои да разберем какво точно са приготвили от Apple за това събитие и с какво ще ни изненадат.

Очаквайте повече информация.

160525-iphone-7_0

Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите най-нови, налични предложения за калъфи/панели за всички модели iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5S/SEiPhone 5C и iPhone 4/4S.

Leave a comment below

comments