Apple iOS 9.2 вече може да бъде изтеглен и инсталиран на Вашите iPhone и iPad устройства

ios92_released

Apple пуснаха нова версия на тяхната операционна система – iOS 9.2. Версията вече е достъпна за изтегляне за iPhone и iPad устройствата, които поддържат iOS 9.

Тази версия на операционната система ще донесе някои нови функции и доста дълъг списък с фиксирани бъгове. Нека разгледаме по-детайлно това обновление за да разберем какво точно ще ни донесе.

Версия iOS 9.2 е съвместима с iPhone 4S, iPhone 5/5S/5C, iPhone 6/6S, iPhone 6/6S Plus, iPad Mini 1/2/3, iPad 2/3/4, iPad Air/Air 2, iPad Pro и iPod Touch след 5-то поколение.

– първата новост е свързана с приложение за новини, каквато отдавна се предлага в конкурентните Android устройства. Лошата новина е, че тази новост засяга единствено САЩ и Великобритания, към момента.
– с iOS 9.2 Apple Music получава подобрения и промени по интерфейса.
– новата операционна система дава поддръжка на новия адаптер (USB камера адаптер), създаден от Apple, който служи за директно прехвърляне на снимки между Apple устройства и камера.
– вече има връзка между Mail приложението и iCloud, което ще позволи изпращане на файлове, с големина до 5GB
– приложението на Apple за книги и бележки получава поддръжка на 3D Touch за бърз преглед, а всяка дума може да бъде потърсена в речника с по-силно натискане върху тъч-скрийн екрана Ви

Списъкът с новостите не е голям, но списъкът с фиксирани бъгове и оптимизации покрива почти всички възможни аспекти на операционната система. Това включва фиксирани бъгове в Camera приложението, Contacts, Mail, Wallet, Health, Activitiy, Safari, iCloud, Podcasts, Find My iPhone, VoiceOver и други.

При всички положения се очаква, че телефонът Ви ще работи доста по-добре отколкото с предишните версии на iOS. Засега е твърде рано да се каже дали освен фиксовете, това обновление ще отключи нови проблеми… предстои да разберем.

Мненията на потребителите са, че iOS 9.2 прави телефона малко по-бърз, батерията по-издръжлива. Обновлението е с големина 150-350Mb, в зависимост от Вашето устройство и, както винаги, екипът на iPlace.bg Ви съветва да използвате последната версия на iOS за да се радвате на възможно най-безпроблемна работа с Вашия iPhone или iPad.
Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите най-нови, налични предложения за калъфи/панели за всички модели iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5SiPhone 5C и iPhone 4/4S.

Leave a comment below

comments