Apple iOS 10.1 е достъпен за изтегляне на iPhone и iPad устройствата

ios-10-1-can-be-downloaded

Apple пуснаха нова версия на тяхната операционна система – iOS 10.1. Версията вече е достъпна за изтегляне за iPhone и iPad устройствата, които поддържат iOS 10.

Както обикновено, обновлението ще поправи бъгове, грешки и ще добави подобрения в производителността на Вашите телефони. За съжаление от Apple не дават подробна информация относно тези поправки.

От компанията обявяват, че в iOS 10.1 вече ще видим Portrait Mode режим за задната камера на всички iPhone 7 Plus смартфони. Функцията ще бъде достъпна единствено на iPhone 7 Plus защото за да работи са необходими две камери. Това е режим, при който двете камери работят заедно за да направят така, че да имате един фокусиран обект и blur ефект на фона. Това беше една от функциите, които описахме още с представянето на телефона, но от Apple обявиха, че тя ще стане достъпна по-късно и това вече е факт.

Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите налични предложения за калъфи/панели за iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 7, iPhone 7 PlusiPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5S/SEiPhone 5C и iPhone 4/4S.

Leave a comment below

comments