Apple пуснаха ъпдейт до версия 9.3 на iOS за iPhone, iPad и iPod

ios-9.3-was-released

Операционната система на Apple за iPhone, iPad и iPod вече има нова версия – 9.3. Тя може да бъде свалена и инсталирана на всички устойства, които я поддържат.

Според Apple, iOS 9.3 носи подобрения във вградените приложения Notes, Health, News, Apple Music и добавя изцяло нова функция, наречена Night Shift.

Night Shift представлява функционалност, която вечер автоматично променя цветовете на екрана на Вашия телефон към по-топлата гама цветове. По-топлите цветове успокояват и водят до по-добър сън. Приложението използва часовника на мобилното устройство и може да включва топлите цветове в желан от Вас час. Ако искате да я изпробвате, можете да я откриете в Settings -> Display & Brightness -> Night Shift.

Освен Night Shift, iOS 9.3 включва и следните други подобрения:

  • защита на бележки, които съдържат конфиденциална информация, чрез парола или Touch ID, с цел по-добра сигурност;
  • сортиране на бележките по дата на създаване, по азбучен ред или по дата на последна редакция;
  • нов бутон, в дъното на всяка бележка, който Ви дава възможност лесно да създавате списъци;
  • вече можете да избирате дали снимки или видеа, които поставяте в бележки да се запазват и във Photos;
  • приложението Health вече може лесно да се интегрира с други приложения, които можете да свалите от App Store. Налична е и по-добра интеграция с Apple Watch

Обновлението е с големина между 50 и 230MB и може да бъде инсталирано на всички устройства, които поддържат iOS 9.

Както винаги, съветваме всички потребители да използват възможно най-новата версия на операционната система iOS за да се радват на възможно най-безпроблемна работа на своите устройства. Не забравяйте да посетите нашата Facebook страница и да споделите Вашето мнение за iOS 9.3 и работата на Вашето устройство след обновлението.

Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите налични предложения за калъфи/панели за iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5SiPhone 5C и iPhone 4/4S.

Leave a comment below

comments