Apple официално пусна ъпдейт 9.2.1 на своята операционна система за iPhone и iPad

Untitled-1(4)

Малко повече от месец след появата на iOS 9.2, Apple iOS 9.2.1 вече може да бъде изтеглена и инсталирана на всички устройства, които поддържат iOS 9. Както винаги, обновлението може да бъде направено от Settings – General – Software Update. Разбира се, обновлението може да бъде направено и чрез iTunes софтуера на Вашето PC или Mac.

Версия 9.2.1 е с големина 40-350MB и от Apple съобщават за фиксирани бъгове и направени подобрения в работата и стабилността на iOS. Този път от Apple са доста лаконични в описанието на промените, които носи обновлението. Очевидно е, че 9.2.1 не носи нови функционалности, а акцентира на фиксирането на проблеми, които Apple са счели за важни. Описанието, което дават от Apple е следното:

Този ъпдейт съдържа подобрения в сигурността и фиксирани бъгове, в включително и решение на проблема, който възпрепятства финализирането на инсталация на приложение, чрез използването на MDM сървър.

Както винаги, съветваме всички потребители да използват възможно най-новата версия на операционната система iOS за да се радват на възможно най-безпроблемна работа на своите устройства. Не забравяйте да посетите нашата Facebook страница и да споделите своето мнение за iOS 9.2.1 и работата на Вашето устройство след обновлението.

Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите налични предложения за калъфи/панели за iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5SiPhone 5C и iPhone 4/4S.

Leave a comment below

comments