Apple официално представиха нов модел смартфон – iPhone SE

iphone_se_was_announced

Apple официално представиха нов модел смартфон, който ще заеме място сред останалите модели, които предлага компанията.

Моделът ще носи името iPhone SE и може да се каже, че ще бъде бюджетното решение за всички, които все пак искат да използват нов модел Apple смартфон.

Дизайнът на iPhone SE ще бъде идентичен с дизайна на iPhone 5S, както можете да видите на снимките. Теглото на новия смартфон на Apple ще бъде 113 грама, а размерите също ще бъдат идентични с тези на iPhone 5S.

Нека да разгледаме малко по-подробно какво точно ще ни предложат Apple с новия си смартфон.

iphone_se_was_announced_3

Дисплеят на iPhone SE ще бъде с разделителна способност от 1136х640 и диагонал от 4 инча, което е с 0.7 инча по-малко от екрана на iPhone 6S. Въпреки по-малкия размер на екрана, той има 326 пиксела на инч, което е точно толкова, колкото има и iPhone 6S. От Apple са решили, че iPhone SE няма да поддържа 3D Touch фунционалността, която беше показана заедно с iPhone 6S и iPhone 6S Plus.

Екранът на iPhone SE ще поддържа функцията Retina Flash, която превръща екрана на Вашия телефон в светкавица при селфи с предната камера на телефона Ви.

Въпреки че iPhone SE ще изглежда като iPhone 5S, той ще използва последното поколение процесор на Apple – A9, с 1.85Ghz честота и шест-ядрения графичен процесор PowerVR GT7600. Вграден е също и копроцесорът на Apple – M9.

Камерата на iPhone SE ще бъде същата 12 мегапикселова iSight камера, която използват доста по-скъпите iPhone 6S и iPhone 6S Plus. Освен 12-те си мегапиксела, тя може да записва и видео в 4k резолюция.

Apple iPhone SE ще се предлага в 16GB и 64GB версии, с цени, съответно $399 и $499. Цветовете, от които ще можем да избираме при покупката на iPhone SE ще бъдат сив, сребрист, златист и розово злато.

Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите най-нови, налични предложения за калъфи/панели за всички модели iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5SiPhone 5C и iPhone 4/4S.

iphone_se_was_announced_2

iphone_se_was_announced

Leave a comment below

comments