Ревю на всичко известно до момента за Galaxy S7 + видео, което показва 3D модел на Samsung Galaxy S7 Plus

Близо 8 месеца след като Samsung пуснаха Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge на пазара и едва 4 месеца след като бе пуснат Galaxy S6 Edge Plus, вече имаме предполагаема дата за обявяване на следващото поколение смартфони на Samsung. Очакваната дата е 21-ви февруари 2016г., а на тази дата се предполага, че ще бъдат показани моделите Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7 Plus и Galaxy S7 Edge Plus.

Както забелязвате, новото тук е, че този път ще видим и версия с по-голям дисплей без извит екран при Samsung Galaxy S7 Plus. Все още не може да се каже дали всички модификации ще бъдат обявени едновременно или първо ще видим Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge, а версиите с по-голям екран – по-късно през годината.

Един от най-важните фактори при избора на смартфон отстрана на потребителите е дизайна и затова започваме с него. Към този момент се предполага, че дизайнът на Galaxy S7 вероятно ще наподобява дизайна на Galaxy S6. По-долу можете да видите видео на предполагаем 3D модел на Galaxy S7 Plus, който вероятно ще видим през февруари. Размерите на модела във видеото са 163.32 x 82.01 x 7.82mm.

На 3D модела във видеото по-долу можем да забележим, че слот за MicroSD карта памет липсва и този път. Това беше и една от основните критики към Samsung Galaxy S6, но изглежда, че и този път Samsung няма да задоволят това желание на потребителите. От видеото се вижда също, че предната камера е преместена вдясно.

При Samsung Galaxy S7 се очаква да дебютира новия Exynos 8890 чипсет, нова 12 мегапикселова камера и аудио чип, който ще превърне Galaxy S7 в устойство с Hi-Fi звук. Твърде вероятно е да видим и 3D touch технология, подобна на тази, която видяхме при iPhone 6S и iPhone 6S Plus през септември. Възможно е в новия Samsung Galaxy S7 за пръв път да видим магнезиев корпус.

В последно време се говори за сензор за сканиране на ретината, който да може да замести или да допълни сензора за пръстови отпечатъци. Макар този слух да ни се вижда неправдоподобен, предстои да видим дали пък от Samsung наистина не са подготвили подобна иновация в смартфоните.

Феновете на Samsung очакват много от Galaxy S7 – от него се очаква да бъде иновативен, мощен, красив и като цяло да бъде най-доброто на пазара. Предстои да видим какво са подготвили от Samsung през 2016 година.

Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите налични предложения за калъфи/панели за iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5SiPhone 5C и iPhone 4/4S.

Ако имате нужда от защита на Вашия Samsung, можете да разгледате и нашите налични предложения за калъфи/панели за Samsung Galaxy тук: http://iplace.bg/category/33/samsung.html

 

Leave a comment below

comments