Новият iOS 10.2 вече може да бъде инсталиран на всички iPhone и iPad устройства

ios-10.2-was-released

Apple пуснаха нова версия на тяхната операционна система – iOS 10.2. Версията вече е достъпна за изтегляне за iPhone и iPad устройствата, които поддържат iOS 10.

Както обикновено, обновлението ще поправи бъгове, грешки и ще добави подобрения в производителността на Вашите телефони. За съжаление от Apple не дават подробна информация относно тези поправки.

От компанията обявяват, че в iOS 10.2 са интегрирали апликация за гледане на телевизия (достъпна само на територията на САЩ).

В новата версия има редизайн на emoji иконките, които вече са по-детайлни и красиви. Освен редизайна, от Apple са направили и над 100 нови emoji емотикони – храни, нови лица, животни, спортове, професии и други.

Apple iOS 10.2 е с големина от около 300-500MB и се инсталира за около 20-30 минути. Обновлението вече може да бъде изтеглено и както винаги, ние съветваме да изпозлвате последната версия на операционната система на Apple за да се радвате на възможно най-безпроблемна работа на Вашите iPhone и iPad устройства.

Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите налични предложения за калъфи/панели за iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 7, iPhone 7 PlusiPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5S/SEiPhone 5C и iPhone 4/4S.

Leave a comment below

comments